Езикова школа Ексидо изпрати тържествено своите абитуриенти

Покани за Graduation Party випуск 2020/2021
27 юни 2021
Покажи всички

Езикова школа Ексидо изпрати тържествено своите абитуриенти

Празникът бе открит от Екатерина Цонева, която изпълни популярен фит и създаде настроение сред събралите се деца и родители. Развълнуваната преподавателка и собственик на езиковата школа г-жа Вяра Мутафчиева – Дончева бе организирала официалното връчване на дипломите да стане под открито небе, в Лапидариума на Регионалния историческия музей Русе. Обстоятелствата налагат това, поясни на всички събрали се тя. Събитието се случва под небето, където няма граници. Нямат граници и мечтите на децата, обучаващи се в езикова школа Ексидо.

Гост на церемонията бе г-жа Росица Златилова, представител на Британски съвет България. Британският съвет е дългогодишен партньор на Ексидо. Оказват подкрепата за полагането на изпити за Кеймбридж сертификати.

Британският съвет е международната организация на Британското кралство за културни връзки и даване възможности за образование, поясни г-жа Златилова. Те работят с над 100 държави по света в области като културата, изкуството, образованието и владеенето на английски език. В България тази организация функционира над 80 години. В град Русе Британски съвет е известен с проекта при организирането на Европейска нощ на учените, което се случва от няколко години в последните дни на месец септември. Изпитите по Кеймбридж са признати от 25000 организации по света.