Ексийдо получи Сребърен статут в партньорската програма на Британски Съвет България

Английски езиков център „Ексийдо“ вече официално е подготвителен център за изпитите по английски език на университета Кеймбридж
23 август 2015
Покани за Graduation Party випуск 2020/2021
27 юни 2021
Покажи всички

Ексийдо получи Сребърен статут в партньорската програма на Британски Съвет България

Тази година отново имах честта да присъствам на ежегодното събитие, организирано от Британски Съвет България. Церемонията за връчване на наградите, на която присъстваха представители на над 50 езикови школи от цялата страна, се състоя в хотел ‘Рамада’ в София.

Благодарение на неуморния труд и усилия на моите невероятни ученици, тази година Ексийдо получи Сребърен статут в партнъорската програма на Британски Съвет България! Тази награда е не само признание за качеството на подготовка за успешното полагане на изпитите на университета Кеймбридж за различните нива от А1 до C1, но и признание към всички деца от школа Ексийдо, които за четвърта поредна година доказват, че успеха не е блян, а достижима реалност и успешно полагат изпитите за сертификат на Кеймбридж!

Благодаря Ви от сърце, на Вас и Вашите родители, за доверието, смелостта и трудолюбието! Пожелавам Ви успешна нова академична година, успешни предстоящи Кеймбридж сесии и много ентусиазъм, за да вървим заедно напред! Благодаря и на нашият лоялен партнъор Британски Съвет, който предоставя безброй възможности за развитие на младите хора и подкрепя нас, учителите, да ги реализираме.